Temat: [Mondeo 2007-2014] Blaupunkt NX DVD i "znikanie" satelitow
View Single Post
Stary 13-10-2014, 13:12   #137
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Blaupunkt NX DVD i "znikanie" satelitow

Cytat:
Napisał lectus mondus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozumiem, chciałem odkrecic ta stopke i poczyscic albo popsuc do końca ;-)
To co nie ciągnąc ryzowego kabla z antena na slupek tylko zostawić przy radiu? Tam jest tyle miejsca przy radyjku zeby ja dokleic i wszystko upchnąć tak jak było??
Pewno się da ale ja nie miałem siły ani natchnienia aby to zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oryginalnie u mnie kabelek jest puszczony do antenki przy lusterku lewym słupkiem gdzie znajduje się złączka ...
Można by tam podłączyć antenkę ale niestety wtyczka FAKRA od anteny do nie pasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak pisałem ... zrobiłem to "na leniucha" przyklejając antenę do radia ... widzi wystarczająco dużo satelit aby navi działała poprawnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem