Temat: [Focus 2011-2014] jakie żarówki do świateł mijania
View Single Post
Stary 13-10-2014, 18:02   #12
Booost
ford::average

Model: Focus III
Silnik: 1.0 ecoboost 125KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: jakie żarówki do świateł mijania

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To powinno wyjść ok 52tys brutto po takim rabacie.
XDDDDDDDDDDDDD Tak dobrze to niestety nie było. Nie pomyślałem, że powinienem podać, że 23% rabatu od cennika "zwykłego", nie promocyjnego, wg którego auto wyceniono na niecałe 90 tys. więc jak się odejmie te 23% to i tak tanio nie jest. Nie zmienia to faktu, że w momencie zakupy była to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłem i do tego u dealera w moim województwie. Choć pewnie długo będę chorował z powodu, że nie udało mi się kupić wersji 1.6 ecoboost poniżej 70 tys. zł, nawet gdyby miała słabsze wyposażenie, ale cóż... - albo się przyzwyczaję do mocy 125KM (i tak więcej niż miałem w poprzednim aucie), albo jakiś delikatny chip tuning - nawet w ASO Forda mi powiedzieli, że ten silniczek z zapasem mocy jest zrobiony i 140KM bez problemu da się z niego wykrzesać (w sumie taki jest do Fiesty Sport montowany) - chciałem nawet by mi od razu wgrali mapę od wersji 140KM, ale powiedzieli, że... nie mają takiej mapy w serwisie i nie wiedzą czy/kiedy dostaną :/

I w tym momencie chyba można zamknąć temat, bo żarówki wybrane, zamówione, a robi się już off top Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Booost ; 13-10-2014 o 18:04
Booost jest offline   Odpowiedź z Cytatem