Cytat:
|
To powinno wyjść ok 52tys brutto po takim rabacie.
|
XDDDDDDDDDDDDD Tak dobrze to niestety nie było. Nie pomyślałem, że powinienem podać, że 23% rabatu od cennika "zwykłego", nie promocyjnego, wg którego auto wyceniono na niecałe 90 tys. więc jak się odejmie te 23% to i tak tanio nie jest. Nie zmienia to faktu, że w momencie zakupy była to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłem i do tego u dealera w moim województwie. Choć pewnie długo będę chorował z powodu, że nie udało mi się kupić wersji 1.6 ecoboost poniżej 70 tys. zł, nawet gdyby miała słabsze wyposażenie, ale cóż... - albo się przyzwyczaję do mocy 125KM (i tak więcej niż miałem w poprzednim aucie), albo jakiś delikatny chip tuning - nawet w ASO Forda mi powiedzieli, że ten silniczek z zapasem mocy jest zrobiony i 140KM bez problemu da się z niego wykrzesać (w sumie taki jest do Fiesty Sport montowany) - chciałem nawet by mi od razu wgrali mapę od wersji 140KM, ale powiedzieli, że... nie mają takiej mapy w serwisie i nie wiedzą czy/kiedy dostaną :/
I w tym momencie chyba można zamknąć temat, bo żarówki wybrane, zamówione, a robi się już off top
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.