View Single Post
Stary 13-10-2014, 22:05   #18
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: gdzie jest haczyk ?

Ford posiada bazę , ale ten serwis w którym chociaż raz auto było serwisowane.
Przykład , kupiłem auto z warszawskiego ASO ale było serwisowane w Gdańsku. Warszawa i Gdańsk posiadają pełną historięod początku do końca , a Rzeszów ?? nic a nic w bazie.
W Rzeszowie powiedzieli mi tylko po Vinie co przy jakim przebiegu ford zaleca wymieniać , ale z kolei co było wymieniane bardzo szczegółowo dowiedziałem się z ASO w Gdańsku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A propo mój znajomy sprzedaje golfa 2002 r z przebiegiem 90 tys od nowości u niego , nie może sprzedać , a moja sąsiadka ma corse 1999 r z przebiegiem 40 tys od nowości u niej.
Da sie ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A w ogóle to nie zauważyłem elektrycznych FOTELI oraz cena jest spoko co do bardzo biednego wyposażenia , chyba podstawowego poza grzaną szybą .....

Jeżeli coś było malowane to odda za darmo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. DobreGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc bym obstawiał że jednak nie było malowane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 13-10-2014 o 22:11
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem