View Single Post
Stary 14-10-2014, 06:08   #30
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Zmowa milczenia? Nie wymieniaj oleju w samochodzie!

Cytat:
Napisał kpkp1985 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz z tym filtrem paliwa, pytałem o filtr oleju.
W poście #4 napisałeś:
Cytat:
Napisał kpkp1985 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to prawda, że po wymianie w dieselach filtru oleju czasem auto ma problemu odpalić tzn załapać, tez jest o tym obszerny temat
Teraz już chyba wiesz o czym napisałem? Mylisz filtry...

Cytat:
I tak właśnie zrobie nie wymienie oleju i nie z oszczedności, bo jak coś sie stanie to kupie następny samochód.
Kupuj! Kto bogatemu zabroni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Aaaaa....zapomniałem na nowy olej i amortyzator nie masz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z mojej strony kończę z Tobą dyskusję zgodnie z sugestią kolegi wrzoch.