Cytat:
Z końca 2007 to nie wiem czy przypadkiem nie Denso albo jakiś EX jeszcze... A poza tym kolega siero3 to leń skończony (do czego sam się przyznaje) - nie dość, że "nie ma czasu czytać" oraz cierpi na ogólną niechęć do używania opcji "szukaj", to nawet opisać jakoś porządnie swojego problemu mu się też nie chce...
|
Przepraszam faktycznie nie napisałem wszystkich szczegółów - nie, że mi się nie chce ale przez nieuwagę.
Nawigacja jaką posiadam to NX DVD, nie bardzo wiem co powinienem podać więcej to podam co przychodzi mi do głowy: Converse ( z polskim menu), nawigacja NX DVD ( polskie menu, bluetooth - parowanie z tel, zestaw głonomówiący, kontakty na ekranie nawigaciji itd itp). Auto z końca 2007, wersja titanium - dość dobrze wyposażona (reflektory skrętne, automat, skóra, navi, converse - jedynie do szczęscia brak usb i polskich komunikatów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
A to co chciałbym uzyskać to :
- dołożyć usb (bt audio streaming jeśli się również da) - czyli wymienić moduł ( z tego co się orientuję) - tylko na jaki?
- jeśli to możliwe polski lektor, komendy głosowe itd - to też sprawa modułu - znowu pytanie jaki?
Mam nadzieję, że tym razem udało się podać wszystkie potrzebne info.
Opcji szukaj używałem ale z marnym skutkiem - jakoś ta wysszukiwarka mnie nie lubi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam jak i również przepraszam za mało rzeczowe wpisy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.