Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 15-10-2014, 04:04   #2106
siero3
ford::beginner

Model: Mondeo mk4 Titanium
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z końca 2007 to nie wiem czy przypadkiem nie Denso albo jakiś EX jeszcze... A poza tym kolega siero3 to leń skończony (do czego sam się przyznaje) - nie dość, że "nie ma czasu czytać" oraz cierpi na ogólną niechęć do używania opcji "szukaj", to nawet opisać jakoś porządnie swojego problemu mu się też nie chce...
Przepraszam faktycznie nie napisałem wszystkich szczegółów - nie, że mi się nie chce ale przez nieuwagę.
Nawigacja jaką posiadam to NX DVD, nie bardzo wiem co powinienem podać więcej to podam co przychodzi mi do głowy: Converse ( z polskim menu), nawigacja NX DVD ( polskie menu, bluetooth - parowanie z tel, zestaw głonomówiący, kontakty na ekranie nawigaciji itd itp). Auto z końca 2007, wersja titanium - dość dobrze wyposażona (reflektory skrętne, automat, skóra, navi, converse - jedynie do szczęscia brak usb i polskich komunikatów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

A to co chciałbym uzyskać to :
- dołożyć usb (bt audio streaming jeśli się również da) - czyli wymienić moduł ( z tego co się orientuję) - tylko na jaki?
- jeśli to możliwe polski lektor, komendy głosowe itd - to też sprawa modułu - znowu pytanie jaki?

Mam nadzieję, że tym razem udało się podać wszystkie potrzebne info.
Opcji szukaj używałem ale z marnym skutkiem - jakoś ta wysszukiwarka mnie nie lubi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam jak i również przepraszam za mało rzeczowe wpisy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.