Temat: [Focus 2011-2014] Stuki przy zmianie biegów
View Single Post
Stary 15-10-2014, 22:50   #70
marcinrocks
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Stuki przy zmianie biegów

Solidnie podszedłem do tematu i próbowałem uzyskać informacje co się dzieje. Serwis w Radomiu Rad Motors twierdził na przeglądzie, że wszystko ok. Pojechałem do znajomego mechanika, ten zadzwonił do serwisanta z ASO Forda, powiedział, że po opisie objawów mogą być to przeguby, na pewno nie sprzęgło. Pojechałem do następnego mechanika na podnośnik - wszystko idealnie. Umówiłem się na diagnozę do ASO Forda przy Tpruńskiej w Warszawie. Przejechałem się z obsługą serwisu, gość powiedział, że ten typ tak ma, że to normalne i u niego w mk2 jest to samo. Samochodem przejechał się jeszcze Pan Mirek, mechanik ASO z 15 letnim stażem powiedział, że wszystko jest ok, dodatkowo sprawdził na podnośniku też wszystko ok. Diagnoza brzmiała - "Czlowieku ogarnij się i nie szukaj problemów gdzie ich nie ma" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. odpuszczam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
marcinrocks jest offline   Odpowiedź z Cytatem