U mnie ostatecznie skończyło się wymianą pampy. Zakupiłem z allegro z anglika z rocznika 2006 przebieg niby 71000 mil. Cena 750zł. Sprzedawca zapewniał że ze sprawnego samochodu ze walone mondeo było w tył i dlatego był złomowany i z niego pompa. Pompa przyszła została zamontowana układ przeczyszczony... pompa przepłukana i zalana paliwem. Po zamontowaniu mały problem chodził bardzo nie równo dymił i gasł po czasie. Podejrzewam ze było to spowodowane obecnością powietrza w układzie oraz może ustawieniami komputera sterującego wtryskami (różnica wtrysków miedzy moją słabą pompą a pompą dobrą). Ale jak już załapał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to teraz już zupełnie inny samochód... przestał dymić pracuje równo przelewy odchylenia wtrysków w magiczny sposób się wyrównały i oscylują około 0,5mg każdy. Samochód jeździ jak marzenie nabrał mocy no i najważniejsze nie zapala się sprężynka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także problem udało się usunąć.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.