Witam
Jestem noiwy na forum zapisałem się tutaj ponieważ będe posiadaczem forda oraz chciałem was, użytowników tej marki a zwłaszcza modelu Focus MK1 prosić o wyrażenie opinii na temat jaki silnik bardzeij opłaca się w chwili obecnej wybrać diesel czy benzyna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Diesle maja taki minus że są teraz wyeksploatowane, drogie naprawy ale mniej palą, nigdzie nie mogłem znależć co się psuje w silnikach benzynowych 1.8 16V 115 KM, bo taki benzynowy ewentualnie by mnie interesował. Rocznie bede robił ok 19 000 km. Bardziej mnie kusi benzyna bo jak cos padnie w dieslu nie koniecznie znajda sie od razu pieniadze na naprawe w kwocie 3 000 zl... :/. Nie potrafie dokladnie obliczyc co sie oplaca bardziej z tego wzgledu ze to loteria i nie wiadomo co padnie w silniku i kiedy bo moge trafic dobrego diesla od wlasciciela ktory dbal o auto i przed dluzszy okres nie bede musial nic dokladac ale to loteria :/. Pomóżcie proszę ponieważ ja jestem w kropce i nie wiem za bardoz co robic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzieki z gory za odpowiedzi.