Cytat:
Panowie spokojnie. Przecież nawet jeszcze nie było oficjalnej premiery Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wpierw muszę zamknąć tą wersję, a co najmniej jeszcze ikonka tempomatu została do zrobienia.
|
To co dziś mi wgrałeś?? ;-)
Mam liczyć na jakiś update?
...Oczywiście powyższe to mały żarcik ;D
Dziś otrzymałem do swojego mondziaka nową wersję conversa od kolegi Orion512 - dzięki za dodatkową, ciekawą pogawędkę w trakcie :-)
Wszystko profesjonalnie, sprawnie i fachowo. Convers faktycznie dużo fajniej wygląda i ma parę funkcjonalności, których brakowało w poprzedniej wersji.
Ciekawostka, na którą zwróciłem uwagę (co wywołało malutki popłoch u Autora update'u ;-)) po wgraniu nowego softu:
Przed wgraniem, przy wyłączonych światłach, w kabinie nie świeciło się oświetlenie przycisków sterujących szybami na drzwiach oraz nie były podświetlone zegary, na nowym sofcie, zegary są podświetlone wraz z przyciskami na drzwiach... na razie trudno mi ocenić tę zmianę (kończyliśmy już gdy było dość ciemno), zobaczymy za dnia, czy to ma sens...
1. Czarny design jest ok! :-)
2. Parktronic działa jak trzeba,
3. Wszystkie pozostałe funkcje również bezkolizyjnie się wyświetlają.