View Single Post
Stary 26-10-2014, 10:48   #348
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Podniesienie mocy 1.6 ecoboost 150KM?

Cytat:
Napisał wojtoo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to prawie jak kupić suva na full wypasie i nigdy nie pojechać w teren Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega żartuje czy pisze poważnie, bo już się pogubiłem???
Ja w terenie ostatnio Kugę czy nawet Patfindera to chyba widziałem w poprzednim życiu...

A co do dyskusji "o wyższości chipa nad update 150-> 182" to koledzy się chyba jakoś zafiksowali... Nikt nie mówi że samochód 182PS jest lepszy od zachipowanego na 200PS.
Jest tylko w kółko powtarzane, że samochód 182PS jest lepszy od 150PS. I to "lepszy" kosztuje mniej więcej Zygmunta Starego z niewielkim dodatkiem...
Oraz, że zachipowany na 200PS jest "lepszy" od tego 182 PS. I to kolejne "lepszy" tym razem kosztuje ze 6 Zygmuntów Starych.
Każdy ma prawo ocenić, które "lepszy" mu wystarcza i ile "lepszości" potrzebuje.
Skończmy tę licytację czy da się więcej Nm użyć i kiedy. Da się i nie ma z tym problemu. Kwestią jest kto tego potrzebuje i jaki budżet na to przeznacza.

EOT.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 26-10-2014 o 10:50
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem