Cytat:
|
Kupowałeś w Polsce czy od Chińczyka?
Ja czekam na odpowiedz od dostawcy z chin czy da radę ominąć dodatkowe opłaty przy wysyłce.
|
Kupowałem na eBay'u od sprzedawcy znajdujacego się w UK (link do radia w pierwszym poscie tego tematu, natomiast strona glowna sklepu:
http://www.iceboxauto.com/) przez co nie miałem zadnych oplat zwiazanych z cłem - biorą to na siebie. Oni oczywiscie sprowadzaja z Chin, wiec i tak musialem czekac 3 tygodnie na przesylke (nie mieli zamowionego modelu na stanie u siebie).
Cytat:
|
Koniecznie musisz mieć net z modemu? Nie możesz ustawić hot spota z smartfona?
|
Mogę, ale po co bawić się w półśrodki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym ten problem jak już pisałem został rozwiązany i net śmiga aż miło zarówno po WiFi jak i po 3G
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Może podłącz dwie anteny? Ja u siebie tak zrobiłem (...)
|
W sumie nie taki zły pomysł. Najpierw jednak poczekam na nową antenę od sprzedawcy (tego z UK, wiec powinno na dniach przyjść) a pozniej ewentualnie sprobuje podpiac dwie poprzez trojnik a jak to nie pomoze to odsylam radio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.