Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 27-10-2014, 11:22   #79
Baumi
ford::average

Imię: Rafał
Model: MK4
Silnik: Duratec HE 2.0 PFI (145PS)
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał Szczyglaty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kupowałeś w Polsce czy od Chińczyka?
Ja czekam na odpowiedz od dostawcy z chin czy da radę ominąć dodatkowe opłaty przy wysyłce.
Kupowałem na eBay'u od sprzedawcy znajdujacego się w UK (link do radia w pierwszym poscie tego tematu, natomiast strona glowna sklepu: http://www.iceboxauto.com/) przez co nie miałem zadnych oplat zwiazanych z cłem - biorą to na siebie. Oni oczywiscie sprowadzaja z Chin, wiec i tak musialem czekac 3 tygodnie na przesylke (nie mieli zamowionego modelu na stanie u siebie).

Cytat:
Napisał Szczyglaty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koniecznie musisz mieć net z modemu? Nie możesz ustawić hot spota z smartfona?
Mogę, ale po co bawić się w półśrodki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym ten problem jak już pisałem został rozwiązany i net śmiga aż miło zarówno po WiFi jak i po 3G Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Andrzej_K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może podłącz dwie anteny? Ja u siebie tak zrobiłem (...)
W sumie nie taki zły pomysł. Najpierw jednak poczekam na nową antenę od sprzedawcy (tego z UK, wiec powinno na dniach przyjść) a pozniej ewentualnie sprobuje podpiac dwie poprzez trojnik a jak to nie pomoze to odsylam radio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Baumi ; 27-10-2014 o 11:26
Baumi jest offline   Odpowiedź z Cytatem