View Single Post
Stary 28-10-2014, 20:13   #8
kael82
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Poszukiwany pewny Mondeo MK4 2011 2.0TDCi

Cytat:
coś nie mogę się doprosić o VIN (jeszcze wierzę w zabieganie) i jakieś zdjęcia z książki serwisowej. Postaram się jeszcze z tym VINem i książką spróbować.
Ja bym dał sobie spokój. Jeśli sprzedawcy nie zależy to Tobie ma zależeć bardziej??? Daj spokój, mało to aut na rynku? Tak coś mi się kojarzy, że ktoś już wcześniej chyba pytał o to auto.
Poza tym wysłanie kombinacji 17 liter i cyferek to chyba nie powinien być problem i - tak jak pisze RafałB - powinien Ci wysłać w ciągu kilkudziesięciu minut.
Sam jakiś czas temu trzy razy dzwoniłem do komisu z Morzyczyna i za każdym razem prosiłem o VIN. Za pierwszym razem miał mi za chwilę wysłać i cisza przez dwa dni. Za drugim razem kazał zadzwonić do wspólnika. Zadzwoniłem i też jakoś mu się nie spieszyło. Za trzecim razem już się zapytałem, czy to taki problem podesłać te kilkanaście znaków sms-em? Usłyszałem tylko: "Wie pan... Nie zawsze jest taka możliwość". Podziękowałem i już więcej się nie prosiłem. Poza tym jak przejrzałem całą ofertę tego komisu to natrafiłem na auto z Danii, gdzie chyba "zapomnieli" ściągnąć tablice rejestracyjne. Po wpisaniu numeru z tablic na odpowiedniej stronie wyszło, że auto po korekcie - i to niemałej.

Także olej gościa tak samo jak on Ciebie.
kael82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem