Więc wracamy na właściwy tor.
No to wpadłem pogadać sobie z Grzesiem o tym i o owym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... a przy okazji sprawdziliśmy moje autko. Seria wyszła ciut poniżej nominalnej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (tak coś czułem), ale po "kuracji odchudzającej" wyszło prawie 210KM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Niutków już mi trochę Grzesiu poskąpił, ale nie mam mu za złe, bo pracował prawie po godzinach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Póki co nie miałem okazji sprawdzić na dłuższym odcinku, ale udało mi się nie zgubić Grześka w drodze do Krakowa we mgle, a kilka razy słyszałem jego wydech
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niedawno pisałem, że klocki mam ok i... wykrakałem, bo zgłaszają chęć szybkiej wymiany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pełną relację zdam w weekend, jak wrócę do domu.