View Single Post
Stary 29-10-2014, 01:23   #371
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Podniesienie mocy 1.6 ecoboost 150KM?

Więc wracamy na właściwy tor.
No to wpadłem pogadać sobie z Grzesiem o tym i o owym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... a przy okazji sprawdziliśmy moje autko. Seria wyszła ciut poniżej nominalnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (tak coś czułem), ale po "kuracji odchudzającej" wyszło prawie 210KM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Niutków już mi trochę Grzesiu poskąpił, ale nie mam mu za złe, bo pracował prawie po godzinach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Póki co nie miałem okazji sprawdzić na dłuższym odcinku, ale udało mi się nie zgubić Grześka w drodze do Krakowa we mgle, a kilka razy słyszałem jego wydech Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niedawno pisałem, że klocki mam ok i... wykrakałem, bo zgłaszają chęć szybkiej wymiany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pełną relację zdam w weekend, jak wrócę do domu.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem