View Single Post
Stary 29-10-2014, 23:50   #338
Baumi
ford::average

Imię: Rafał
Model: MK4
Silnik: Duratec HE 2.0 PFI (145PS)
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał rzeczka0311 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podoba mi się ten sposób montażuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Milo słyszeć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał rzeczka0311 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. czy z pozycji kierowcy/pasażera widać ekran/wyświetlacz rejestratora?
Z pozycji pasażera tak, natomiast z pozycji kierowcy tylko częściowo. Spowodowane jest to tym, że lusterko wsteczne skierowane jest trochę w stronę kierowcy przez co odsłania rejetrator dla pasażera natomiast zasłania go dla kierowcy. Tutaj jeszcze mała uwaga - mi zalezalo glownie na tym by urzadzenie bylo jak najmniej widoczne. Celem rejestratora jest nagrywanie. W momencie gdy musialbym odtworzyc zarejestrowany film to:

a) zdjałbym rejestrator z uchwytu i wygodnie w rekach przejrzalbym nagranie
b) Mam je podpiete do stacji multimedialnej, gdzie na duzo wiekszym ekranie jestem w stanie odtworzyc video.

Cytat:
2. czy dostępne są przyciski menu na rejestratorze zamontowanym w ten sposób?
Bez problemu.

Cytat:
3. czy obudowa mocowania lusterka nie przesłania kadru nagrywania?
Nic a nic. Kilka postów wyżej znajdziesz link do dropbox'a na ktorym umiescilem 3 przykladowe filmiki zarejestrowane tym urzadzeniem juz po montazu.
Baumi jest offline   Odpowiedź z Cytatem