View Single Post
Stary 30-10-2014, 08:58   #12
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: C-Max - Ghia Częstochowa - prośba o ocene.

Cytat:
Napisał adam612 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
załóżmy, że je kupie, to jak mam dojechać do domu tym autkiem.
Jakie powinny być prawidłowe tablice aby normalnie jechać (150km)?
Gdy są takie tablice to prawidłowo nie możesz jechać. Procedura jest taka że kupujesz auto, udajesz się (nie tym kupionym autem) do W.K. załatwiasz próbne czerwone tablice i na takich jedziesz do domu. Inny wariant, to gdy auto ma już zrobione papiery łącznie z bad.tech. nie bierzesz czerwonych tylko załatwiasz normalne tablice, jak masz je (obojętnie jaka wersja) w ręku, jedziesz po auto i wracasz na kołach...

Bump:
Cytat:
Napisał c-matix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko pytanie jaka forma jest sprzedaży auta Faktura-v-marżą niech ubezpieczenie będzie na komis, na ciebie na umowe K-P na helmuta to na siebie , ale kupowania na siebie nie polecam.
trudno zrozumieć co chciałeś powiedzieć, może jaśniej?

Bump:
Cytat:
Napisał c-matix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja jestem obywatelem który się nie boi raczej niebieskich, wiec kupił bym ubezpieczenie i jechał.
a co zrobisz jak np. spowodujesz wypadek i ktoś ucierpi ? Będziesz chciał płacić odszkodowanie, czasami rentę dlatego kogoś ze swojej kieszeni ? bo wtedy ubezpieczenie nie działa ? Wiem że jeździsz dobrze i uważnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jednak są inni co może tak nie potrafią ...

Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 30-10-2014 o 09:04
czeslaw555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem