Cytat:
|
załóżmy, że je kupie, to jak mam dojechać do domu tym autkiem.
Jakie powinny być prawidłowe tablice aby normalnie jechać (150km)?
|
Gdy są takie tablice to prawidłowo nie możesz jechać. Procedura jest taka że kupujesz auto, udajesz się (nie tym kupionym autem) do W.K. załatwiasz próbne czerwone tablice i na takich jedziesz do domu. Inny wariant, to gdy auto ma już zrobione papiery łącznie z bad.tech. nie bierzesz czerwonych tylko załatwiasz normalne tablice, jak masz je (obojętnie jaka wersja) w ręku, jedziesz po auto i wracasz na kołach...
Bump:
Cytat:
|
Tylko pytanie jaka forma jest sprzedaży auta Faktura-v-marżą niech ubezpieczenie będzie na komis, na ciebie na umowe K-P na helmuta to na siebie , ale kupowania na siebie nie polecam.
|
trudno zrozumieć co chciałeś powiedzieć, może jaśniej?
Bump:
Cytat:
|
Ja jestem obywatelem który się nie boi raczej niebieskich, wiec kupił bym ubezpieczenie i jechał.
|
a co zrobisz jak np. spowodujesz wypadek i ktoś ucierpi ? Będziesz chciał płacić odszkodowanie, czasami rentę dlatego kogoś ze swojej kieszeni ? bo wtedy ubezpieczenie nie działa ? Wiem że jeździsz dobrze i uważnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jednak są inni co może tak nie potrafią ...