Cytat:
900 zł ponad 600 km ?? o kurcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. troszke dużo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
400zł sprawdzenie w ASO + 400zł przejazd (benzyna + autostrada) a jeżdżę Scirocco 2.0 TSI więc sobie trochę pije.
Cytat:
|
No niestety... po prostu właściciel Kugi nie przywiązuje większego uwagi czy auto ma 136KM czy 140KM... tacy ludzie po prostu są. Dla mnie masz lekcję na przyszłość aby wyciągnąć VIN i w ETIS sprawdzić jaki dokładnie silnik tam siedzi..
|
ŚWIĘTE SŁOWA !
Cytat:
A ja bym nie chciał trafić na tak "wnikliwego klyenta" .... współczuje ale sprzedającemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ja bym nie chciał trafić na kogoś takiego jak ty, bo pachnie mi oszustem. Może dla Ciebie nie jest to różnica co pisze się w ogłoszeniu i jaki jest stan faktyczny. Dla mnie różnica jest kolosalna bo jednostka 136HP różni się zdecydowanie od 140HP - między innymi ceną !
Cytat:
|
juri2069 - wszystko zależy czym jedziesz, jak jedziesz co zjesz i na co cie stać, jak bym miał możliwość wydawania 900zł na 600km to nie szukał bym używanego auta. Ale fakt współczuje sprzedającemu co teraz musi przyjmować na klate w duchu i telepati od oglądających...
|
Faktycznie, lepiej pojechać i zapytać się czy sprzedający sprzedaje na słowo harcerza. Potem ładnie zapłacić, ucałować w rączkę i nakleić sobie na czole napis frajer.