View Single Post
Stary 30-10-2014, 19:40   #340
Baumi
ford::average

Imię: Rafał
Model: MK4
Silnik: Duratec HE 2.0 PFI (145PS)
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał rzeczka0311 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aux masz podpięte pod DVD NX...
Aktulanie mam chińczyka na Androidzie, który ma wejscie AUX i pod nie mam podpieta ta kamerke.

Cytat:
Napisał rzeczka0311 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
rozumiem że posiadasz w mondku kamerę cofania? bo tylko wtedy można korzystać z połączenia REJESTRATOR-NX.?
Mam kamere cofania, ale moje radyjko ma dedykowane dla niej wejscie i nie jest w żaden sposob polaczone z kamerką DVR.

Cytat:
A jak zamocowałeś przerobiony uchwyt mocujący do obudowy lusterka?na wkręty? Ciężko w ogóle zdemontować obudowę lusterka i wpiąć się w zasilanie?
Obudowa trzyma się na zatrzaskach wiec wystarczy dobrze pociagnac i już zejdzie. Do montażu użyłem śrub 3mm z płaską główką. Nawierciłem dodatkowo wiekszym wiertlem otwory aby schowała się główka po wkręceniu śruby tak wiec całość jest idealnie płaska. Od wewnętrznej strony obudowy mam oczywiscie nakrętki, ale jest sporo miejsca wiec niczemu nie wadzą. Jeśli chodzi o zasilanie to ja mam podpięte ze skrzynki z bezpiecznikami. pod schowkiem. Nie mam pojęcia na ile skomplikowane było by wpinanie się pod lusterko i czy w ogole jest ono zasilane tylko przy zalaczonej stacyjce.

Powodzenia z montazem i pochwal sie rezultatami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Baumi jest offline   Odpowiedź z Cytatem