Cytat:
Dzis przystapilem do montażu tempomatu ACC. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale nie wszystko okazalo sie takie proste i fajne. Zaczelem od montarz radaru wszystko ladnie spasowalo, pozniej przeszedlem do wymiany guzikow w kierownic tez wszystko fajnie przebieglo i nadszedl czas na montaz sterownika tempomatu ACC i po zdjeciu schowka okazalo sie ze nie mam wiazki pod ten sterownik. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I mam problem bo sam napewno nie pociagne tej wiazki kabli. Mam jeszcze pytanie bo po zalozeniu przyciskow z normalnego tempomatu na aktywny, przyciski przestaky dzialac. Czy to normalne?
Dozucam kilka fotek.
Bump: na ostatnim zdjeciu to co to za modul?
|
po układzie wtyczek w GEMie dedukuję, że kolega ma polifta. Utwierdzam się dodatkowo wartością wpisu rocznika w stopce. Gdzieś w tym wątku wspominane było, że ikonki na przyciskach tempomatu ACC do kierownicy nieci odbiegaly od tych przedliftowych. Jeśli kolega potwierdzi i uruchomi ACC w polifcie to będziemy opracowany temat dla obu wersji
pozdrófka