Cytat:
|
10 lat pracuje w szybach samochodowych i śmiało mogę polecić AUTO GREGOR ul Bardzka Kazimierz Turek ul Bardzka Dąbrowscy ul nyska-Żegiestowska Bochusz ul Śliczna i ASV LIDER Obrońców Poczty Gdańskiej JA pracowałem w Alfie Terenowa teraz w NORDGLASS Robotnicza 40b
|
A ja nie polecam /AUTO GREGOR/. Raz u nich byłem. Malowany był cały bok auta wraz z wymianą jednych drzwi. Drzwi zamówione nowe u producenta, przyszły lekko odkształcone (zamknięte lekko odstawały w środkowej części) i takie zostały założone i pomalowane. Uzyskałem informację "takie przyszły i to nie nasza wina". Widać, nie wiedzą co to pasowanie elementów metalowych, sprawdzanie jakości przed montażem i możliwość reklamacji. Do tego musiałem poprawiać mocowania boczków, bo źle mocowania były zamocowane. O umyciu auta z pyłu też zapomnieli, był brudny nawet w środku.
Sytuacja miała miejsce dość dawno, około 5 lat temu. Jednak też trafiłem tam z polecenia (od mechanika), to jestem przewrażliwiony na punkcie "poleceń" tego miejsca. Ostatnio, polecał mi go ktoś inny... całkowicie przypadkowa sytuacja.
Pozdrawiam.
lamertom