Cytat:
|
z drugiej strony w servisie ci mogą takie bajki nawkładać że hej a auto może być warte uwagi.
|
Dokładnie tak - sam się o tym niedawno przekonałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jak usłyszałem, że mam całe auto malowane łącznie z wnękami to się lekko zdziwiłem - pokazali mi malutkie ślady od podważania śrubokrętem plastików żeby zdjąć boczek z przednich prawych drzwi. Zinterpretowali to w ten sposób (nie patrząc na pozostałe boczki w kabinie i nie zaglądając w historię serwisową), że zdejmowane było do pomalowania drzwi od środka. A w historii, która posiadam do auta napisane wyraźnie: "wymiana głośnika w drzwiach - prawy przód"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Także mi pozostał duży niesmak po wizycie na przeglądzie przedsprzedażnym w ASO. Nie wspomnę jakie wartości pokazał ich miernik na słupkach i w miejscach, gdzie jest fabryczny lakier - gdybym nie miał swojego miernika to bym w to wszystko uwierzył.
Także tak wyglądała moja wizyta w ASO. Auta - oczywiście - nie sprzedałem. Ale może to i lepiej, bo trochę ostatnio więcej jeżdżę, a Mondek mk4 to bardzo wygodne i komfortowe auto na dłuższe trasy.