View Single Post
Stary 01-11-2014, 23:43   #441
radek70
ford::expert

Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Fabryczne światła dzienne - mijania - wyłączenie

Cytat:
Napisał michtat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już powoli przestaję wierzyć że trafię gdzieś oryginalny z focusa i zastanawiam się nad tym z fiesty. Kiedyś czytałem, że ten z fiesty się grzeje i że nie do końca jest ok
Michał, wracamy do tematu. Nie wiem jak z tym z Fiesty, ale może się grzać bo jest skupiony zdaje się na ok. 70cm. Do Fiesty, to chyba był jakiś upgrade. Oryginalny z Focusa/C-Maxa/Kugi można wypleść z wiązki ze szrotu, pod warunkiem, że były światła dzienne. Proszę, kup 5,5m linki miedzianej 0,75mm/kwadrat, wepnij pomiędzy piny 1 i 26 kostki zielonej C96. Ukryj skręcone w spiralę pod nogami tapicerki pasażera i po sprawie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na tym dystansie (2,75m) robi się to ledwo letnie. Mam tak od pół roku i działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
radek70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem