Temat: [Transit i Tourneo Custom 2012-2023] Ogólne spostrzeżenia na temat modelu plusy i minusy
View Single Post
Stary 02-11-2014, 19:43   #7
tomaszjan31
ford::professional

Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Ogólne spostrzeżenia na temat modelu plusy i minusy

Cytat:
Napisał feniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jest tego dużo na angielskim forum i zaczęły spływać negatywne opinie o jego działaniu. Twierdzą, że co kilka godzin wraca na 22'C bez względu na to jak był wcześniej ustawiony...

Też się nad tym zastanawiam ale poczekam jeszcze trochę. Jak problem zostanie rozwiązany to będę poważnie się nad tym zastanawiał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jedyne co mnie trzyma przy manualu to, że mogę sobie ustawić nawiew na twarz + nogi i przesunąć lekko bardziej na nogi czego w automacie już nie będzie... Poza ty automat jest bardzo fajny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:

Udało mi się z firmą Florimex zrobić nadkola (wsumie ja byłem tylko jako wzór Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Nadkola są dobrze dopasowane. Jedynie ciężko jest to u nas zamocować, żeby nie wiercić otworów w karoserii ale jest to do zrobienia bez jakiś strasznych problemów. Trochę pracy i auto będzie ochronione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Poniżej załączam zdjęcia jak to wygląda.

Bump:

Jeszcze zdjęcia tyłu
Kolego pochwal sie jak to wychodzi cenowo
tomaszjan31 jest offline   Odpowiedź z Cytatem