czeslaw555 dziękuje za sprawdzenie papierków
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. browarek stawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli trzeba odpuścić , autko tylko wygląda dobrze :/
Bump: -------------------------------------------------------------------
przed paroma minutami dowiedziałem sie ze mam wyjazd służbowy do Wrocławia !
Wiec po drodze chce zobaczyć jakies autko w okolicy.
Dzwoniłem juz tutaj: http://otomoto.pl/ford-c-max-i-1-8-benzyna-ghia-125km-C34414412.html
w odpowiedzi na zapytanie mailowe , dostałem taka odp;
Cytat:
Witam
Z mojej strony nie było nic naprawiane przy aucie oraz lakierowane, wymieniony został filtr kabinowy, niestety po sprawdzeniu miernikiem lakieru wyszło ze 2 elementy posiadają podwójną warstwę lakieru ( tylny błotnik prawa strona oraz drzwi przednie prawe) reszta części blacharskich posiada oryginalny lakier, niestety również niema książki serwisowej ani instrukcji obsługi, ale w załączniku dodaje pdf z przeglądy przedsprzedażowego we Francji oraz screenschoota ogłoszenia francuskiego potwierdzające przebieg, również do wglądu mogę pokazać na miejscu oryginalna fakture która otrzymałem przy zakupie na której również jest podany przebieg.
Co do opłat to cena na ogłoszeniu jest podana plus opłaty, które juz sa wykonane dla kupującego pozostaje tylko udanie sie do wydziału komunikacji na pierwsza rejestracje w kraju, koszt ok 260 zł oraz ubezpieczenie. Wystawiam fakture Vat marze na pojazd wiec kupujący jest zwolniony z opłaty skarbowej . Naprawy/ wymiany jakie zawsze polecam kupującym na sam początek to olej plus wszystkie filtry i świece zapłonowe. Również jako że zderzaki nie sa w idealnym stanie wiec przydało by im sie odnowienie lakieru.
Podaje nr vin : WF0MXXGCDM5M14091
Pozdrawiam
|