No to zdam pierwszą relację po 400km od wirusa.
Na poczatku podczas jazdy po wioskach miałem wrażenie, że nie czuję różnicy, jakos tak podobnie jechał, poza spalaniem na postoju wiekszym o 0,2l. Dopiero jak przyjrzałem się wskazówce prekdościomierza zauważyłem różnicę - jednak szybciej zmienia położenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po prostu nadal bardzo płynnie przyspiesza i nie czuć specjalnie wielkiego kopa. Wkręca się chętnie od ok 2300obr i ciągnie długo. A skrócenie czasu wyprzedzania jest słabo wyczuwalne bez pomiaru.
W trasie zrobiłem kilka testów przyspieszeń. Także 0-100, bo akurat stałem pierwszy na światłach. I tutaj
@
Atlis
info dla Ciebie - na 2 wychodzi mniej wiecej licznikowe 100km/h, bardziej bym się skłaniał ku mniej. Ale w Focusie powinno się dać bez problemu 100 osiągnąć. Vmax oczywiście nie testowałem, bo nie było gdzie.
Był taki jeden co mi migał z daleka, że chce wyprzedzić, więc mu odjechałem trochę i dopiero jak zwolniłem mnie dogonił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widok oddalającego się auta pewnej marki premium w lusterku bezcenny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., za resztę zapłaciłem gotówką
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A na koniec dostałem zjebkę od żony "co tak zap..." jak Ją "delikatnie" wyprzedziłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wtedy powiedziałem sobie, że 3 bieg moim przyjacielem jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko trzeba mocniej trzymać kierownicę, bo jakiś taki narowisty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do spalania, to muszę przejechać cały bak w typowych warunkach i przeliczyć, żeby podać miarodajne wyniki, bo dziwnie małe mi wyszło po powrocie 8,8. Niższe niż typowe na tej trasie 9,2. Możliwe, że konieczna będzie korekta ustawień kompa.