Cytat:
|
??? masło ???
Co do IPA, to jeszcze się nie rozglądałem po sklepach więc nie wiem czy łatwo to dostać.
Co do aktywnej piany, to tylko myjnia, bo nie mam takich sprzętów.
Moge spróbowac ludwikiem, choć szczerze wątpie aby dał radę, a nie chce mocno trzeć bo sobie lakier zarysuje.
"gusiak11" wydaje mi sie że to jednak pozostałości pasty, która zaschneła. Jak paznokciem skrobnę to coś tam schodzi.
|
Jak pisałem IPA nie kupisz w ''Tesco" jest to dość specjalistyczny preparat sprzedawany w sklepach z elektronika i detailingowych gdze za 1L zapłacisz nawet 50zl
Aktywna pianę taką czy inna kupisz prawie w każdym markecie za około 15zl za 1L w praktikerze, castoramie jest na 100%... ludwika masz na 10000% w domu więc co Ci szkodzi spróbować a o jakich ty kropkach mówisz to ja doskonale wiem bo jak widziałeś w stopce jest moj blog więc wiesz czym sie zajmuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polecam zakupić piane, patyków do ucha z łazienki kilka i po kropkach zostanie wspomnienie....
A jak umyjesz całą klapę pianą to zobaczysz o czym pisałem dwa posty wyżej ....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam