To tak wracając do tematu :-D Też sobie zrobiłem w zeszłym tygodniu setup 200/320.
Najlepiej wydana kasa w tym półroczu.
Bolączka powyżej 4000 tyś obr ustała, teraz jest drugi wiatr, pięknie się dokręca.
Takie tam zmierzone osiągi na odcinku testowym dla porównania - seria 181-2 km/h bez pasażerów, po modzie w tym samym miejscu 195-6 z dwoma około 95 kg każdy.
Seryjny v-max męczony kilometrami, teraz jest obojętnie przechodzony na 6tce przy gazie na tzw. minimalne wyprzedzanie autostradowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale najbardziej ważne jest ogólne wrażenie, to jest w końcu silnik nadgonił całą resztę...prawie, bo mam nieodparte wrażenie, że kolejne 30-40KM wcale nie byłoby zbyt dużo dla tego auta.
To jest szokujące dla mnie, że w zasadzie najtańsza taczka klasy compact może dawać tyle frajdy podczas wycieczki po wsi i to nawet nie w hot-wersji. Jeszcze całkiem niedawno do wyboru były flaki z olejem lub jedna wielka podsterowność, a tu proszę - nawet przestałem zwracać uwagę na to elektryczne wspomaganie rodem z logitecha
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.