View Single Post
Stary 06-11-2014, 08:53   #14
hektoras
ford::beginner

Model: Galaxy
Silnik: 1,9TDI
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Nie otworzę drzwi tylnych ani od zewnątrz ani wewnątrz

decu a spróbuj w taki sposób żebyś odłączył całą kostkę na słupku od tych drzwi co się zaczeło psuć (np. tylnych lewych tylnych) i wówczas zamknij z pilota czy pozostałe działają. Ewentualnie wypnij więcej np 2 drzwi i próba. A już najlepiej to spróbuj po kolei każdy zamek gdy pozostałe 3 są wypięte. Roboty przy wypięciu jest praktycznie zero toteż może znajdziesz gdzie dalej szukać. Coś mi się nie wydaje aby ten elektryk byl OK. Bo ja też miałem że się nie zamykały tylne lewe i to 2 razy to zawsze była wina przerwaneych przewodów. Obecnie mam także awarię (te lewe tył wiązka połatana 2razy ponownie się porwała i totalnie kilka chyba z 4-6przewodów ale po odłączeniu działają z przodu a tył lewy także przestał działać)ale będę wymieniał odcinki przewodów tak z 10cm na silikonowe, już mam kupione ale brak czasu no i kolejna awaria od 1.11. to brak biegów i galaxy stoi przed domen teraz zdemontowane bo okazało się że spada linka na wybieraku ta niebieska. Problem obecnie gryzę i dzięki inf. z forum mam nadzieję że mi się uda to załatwić. A wracając do twojego tematu to ew. możesz do mnie dzwonić. Tel podam w odp. emailem zna hektoras@interia.eu
hektoras jest offline   Odpowiedź z Cytatem