Dobra jestem już po montażu, od wczoraj. Wybrałem Energy Gaz, nie przeczytałem waszych wpisów przed montażem, ale szczerze mówiąc to nie wiem skąd są te złe opinie... Ja jestem bardzo zadowolony. Auta zamontowane bardzo sprawnie, mają kilku mechaników więc każdy zajmuje się jednym autem i działają. Po montażu strojenie, dogranie, sprawdzenie. Komplet dokumentów, dodali jeszcze parę benefitów. Jak dla mnie pełen pozytyw, naprawdę nie żałuję że do nich trafiłem. Instalacja ostatecznie BRC Sequent 24. Zobaczymy jak się będzie sprawować, na teraz jest bardzo dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Też mam kilka zdjęć, wybrałem te na których najwięcej widać więc podrzucam, do waszej oceny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.