Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 07-11-2014, 22:17   #1395
klajgus
ford::advanced

Imię: Andrzej
Model: Mondeo MK4 - MK5
Silnik: 2.5 T 275KM/391Nm -2.0 TDCI 150KM
Rocznik: 2008- 2017
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

witam.
Mam takie pytanie o nawigacje, mam mondeo mk4 z radyjkiem sony, +BT-CV, chce wstawić jakąś nawigacje,oczywiście odrazu nasuwa się żeby wsadzić dużą nawi z forda Navigacja Blaupunkt NX i tu jest mój dylemat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. takie radio mogę mieć za 2,200 zł, niby komplet: radio, antena, ramka z przodu i kosz "montażowy" z tylu radia,niby w super stanie , przyciski bez uszkodzeń itp. chyba wszytko co potrzeba do zamiany prawda? , ale cały czas chodzi mi po głowie ZENEC ZE-NC3811D z opisów i filmików wygląda świetnie , jedyna znana mi wada to, ze nie współpracuje z licznikiem CONVERS+ (chciał bym mieć kierunki z nawi na nim) kasa trochę większa bo około 720euro dla mnie do przełknięcia, biorąc pod uwagę lepsze mapy i program nawigacyjny, do tego kamera cofania i możliwość podpięcia monitorów na tył, wejście usb itd.to wyższą cenę bym zniósł. Koledzy doradźcie co wybrać, trochę boje się ze nie podołam przemienić sony na Navigacja Blaupunkt NX ze coś mi będzie brakować albo coś nie będzie pasować ,mam obawy o BT czy duza nawigacja z forda będzie z nim współpracować czy tez muszę coś jeszcze wymienić( coś czytałem ze tak), dodam,ze BT teraz dla mnie działa super, co do Zeneca to niby tylko kabelki przepiać i jest do tego dokładna instrukcja. Na piszczcie co byście wybrali na moim miejscu. Z góry dzięki

Ostatnio edytowane przez klajgus ; 07-11-2014 o 23:18
klajgus jest offline   Odpowiedź z Cytatem