View Single Post
Stary 08-11-2014, 18:02   #1
tomaszesz
ford::amateur

Model: Fusion... w planach
Silnik: 1,6
Rocznik: 2010/11
Domyślnie Mnogość modeli - jakie różnice Calero, Style, Black Magic itp.

Witam - jestem nowy na forum i mam nadzieję, że nie zostanę od razu zlinczowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Myślę że nie powielam tematu bo nie znalazłem zestawienia w jednym miejscu - zastanawiam się nad zakupem Fusiona (właściwie jestem zdecydowany - coś z rocznika 2010-11, benzyna 1,6l) ale chciałbym poznać szczegółowe różnice w poszczególnych wersjach (edycjach nie tylko na polski rynek) i zestawić to w jednym miejscu.

Wiem że dostępne są modele:
- Ambiente
- Trend
- Elegance w 3 wersjach: FX, FX Silver, FX Gold
- Style i Style+
- Calero
- Fusion+ w tym wersja limitowana Black Magic
- Flex
- Senso+
- Collection

Gdybym mógł prosić o wypunktowanie różnic - plusów, minusów (tu zapewne użytkownicy mogą coś zasugerować). Osobiście na podstawie informacji, które znalazłem i na podstawie zdjęć najpoważniej rozważam wersję Calero lub Black Magic ewentualnie Style - autko planuję sprowadzić z Niemiec bo te edycje przeznaczone były właśnie na rynek naszych zachodnich sąsiadów. Samochód chcę "zagazować", proszę więc o potwierdzenie czy silnik 1,6 benzyna nadaje się pod sekwencję lpg (jak mi to sugerowano).
tomaszesz jest offline   Odpowiedź z Cytatem