View Single Post
Stary 10-11-2014, 13:33   #37
FIXER
ford::average

Model: Focus
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Kompresor doładowujący silnik aby wzmocnić auto

Cytat:
Napisał Magik123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę Cie, przeczytaj to co sam zacytowałeś w swoim temacie, jakieś wyimaginowane liczby. W dodatku sprzęgło chciał byś wzmocnić poprzez zmianę tarczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A układ korbowy obliczasz na moc wzięta z księżyca, a gdzie moment? powiedział bym ważniejszy w tym przypadku, bo to będzie gdzieś +/- ze 300Nm tyle chcesz posadzić na seryjny układ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak turbo kopnie to korby Ci zęby powybijają. No faktycznie możesz śmiało sam uturbić silnik, przyczep parę zegarków i nie baw się w jakieś lajtowe 0,5 bara daj mu od razu z 0,8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wiem czepiam się ale nie zauważyłem postępów w Twojej pracy a czepiasz się innych.

Ten od kompresora juz dawno się ulotnił a Wy ciągniecie kolejny bezsensowny temat, który i tak niczego nie wniesie.
dlaczego sie ze mnie smiejesz? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli uwazasz ze nie jestem w stanie sam uturbic zeteca?
FIXER jest offline   Odpowiedź z Cytatem