Jak ją zatkasz to jeszcze gorzej będzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W zeszłą zimę używałem preparatu antyroszeniowego i było ok, zostawiłem jedną szybę nie psikaną i tam się zbierała wilgoć. Wadą jest to, że za prawie każdym razem trzeba było odtłuszczać szyby przed nałożeniem tego i schodziło na tym. W tym roku jeszcze nie zakupiłem tego preparatu, ale w tym tygodniu będę się tym bawił.
Innym sposobem jest ryż
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przez tydzień testowałem ten niestandardowy pomysł. Rozsypany ryż w miskach położony na przodzie i tyle samochodu i o dziwo po nocy jak wsiadałem i włączałem nawiew to pary nie było
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprawdzę to jeszcze jak będą większe przymrozki niż były ostatnio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.