View Single Post
Stary 10-11-2014, 23:13   #3
sgspeedy
ford::amateur

Imię: Stanisław
Model: KUGA
Silnik: 2,0
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: ASO Lublin CARRERA

Ja serwisowałem w ASO Nova Kraśnicka i [B]już właśnie ostatni raz tam byłem, zmieniam wpis ponieważ NOVA wystosowała wezwanie do usunięcia wpisu co niniejszym uczyniłem i zastępuję go aktualnym, aby nie było kolejnych zarzutów pod moim adresem, że podaję nierzetelne fakty lub błędne opinie.
Z uwagi na moje doświadczenia, by uniknąć wątpliwości zalecam pisemną wycenę usługi przed oddaniem auta do serwisu w tej firmie i jeśli macie jakieś uwagi to proszę je wpisywać przy odbiorze na bieżąco np kopii FV, wtedy w przypadku sporu unikniecie zarzutów tak jak to miało miejsce w moim przypadku, że przecież zapłaciłem to i wyraziłem zgodę na usługę i nie zgłaszałem do tej pory żadnej reklamacji -to jestem zadowolony, bardzo ciekawa metoda badania satysfakcji klienta.
Całość korespondencji z NOVA i FORDEM zamieszczę abyście mogli wyrobić sobie osąd w tej materii oczywiście jeśli, oprócz gróźb prawnych coś otrzymam merytorycznie w temacie, o który prosiłem o wyjaśnienie.

Ostatnio edytowane przez sgspeedy ; 26-01-2015 o 18:51 Powód: NOVA grozi wytoczeniem powództwa art 212kk
sgspeedy jest offline   Odpowiedź z Cytatem