Temat: [Mondeo 2007-2014] 1,8 TDCI +/- tylko dla użytkowników
View Single Post
Stary 12-11-2014, 11:31   #567
anastazyy
ford::advanced

Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
Domyślnie

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
szczerze to ta opinia jest dla mnie szokująca ...albo czas iść do laryngologa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

CDTI klekocze jak nie wiem co ...pomijam awaryjność tego silnika , nagminnie rozpiep... z powodu urywających się klap (2009/2010 ) lub wręcz zatarte ( akcja Opla z poprawkami softu z czujnikiem ciśnienia oleju powinna się zakończyć pozwem zbiorowym )

zajrzyjcie na forum insigni to pomnik fordowi postawicie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

sam się przymierzałem do tego auta ale jak zobaczysz z czym tam ludzie walczą + kilka stojących naocznie w ASO z silnikami do wymiany + wnętrze wielkości kompaktu , skrzypiące w nowym demo z salonu z przebiegiem 5 tyś to szybko wraca się do mondka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja na czas naprawy swojego mialem insignie z2.0 dieslem automat ale miala przejechane 2kkm. Nie wiem ale naprawdę dobrze mi sie jeździło. Moze kwestia egzemplarza

Wystukane z Galaxy S4 za pomoca Tapatalka
anastazyy jest offline   Odpowiedź z Cytatem