Cytat:
|
A Wy tam właśnie serwisujecie swoje samochody, często zachwycając się że Pani Kasia poczęstuje was ciastkiem i kawą i da gazetkę do poczytania
Jak komuś zależy na posadzeniu tyłka na skórzanej kanapie i wypici tandetnej kawy to proszę, ale na miłość boską nie porównujcie ASO do zwykłych warsztatów, bo ASO nie dorasta im nawet do pięt, nawet Kazio ze stodoły wie więcej niż te barany z serwisów.
|
Jeżeli kogoś stać to co , zazdrościsz?? A może wygodniej komuś zapłacić i nie brudzić rąk ??
Ja niebawem jadę do ASO zostawić troche grosza za rozrząd , oleje , itd itd i co jestem paniusiem co chce posadzić dupsko na skórze i popatrzyć na panią Kasię ??
Kompromitujesz sie człowieku.
Jak ktoś chce to mu nie wypominaj.
A może ASO jednak bardziej się zna na nowych autach którym dopiero co się skończyła gwarancja i prywatne warsztaty nawet na oczy takich aut nie widziały?
Cytat:
|
Miałem przyjemność serwisować w Citroenie, Skodzie i Oplu, niestety żaden z tych serwisów poza ładnym wnętrzem nie pokazał nic konstruktywnego w swojej pracy.
|
Widzisz a sam jeździłeś kilka razy posiedzieć na skórze i wcinać ciasteczka
Cytat:
|
Główny mechanik w Citroenie zmylony naklejką V6 z TESCO na drzwiach tylnych Jumpera, zapytał czy tu siedzi V6 a Citroen nawet nie wypuścił takiego silnika
|
Naklejasz coś takiego ?? Szacuneczek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aaaaa szacuneczek x2