View Single Post
Stary 13-11-2014, 19:28   #246
radek70
ford::expert

Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał M.A.G. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pierwszy raz spotkałem, że na trasie fotoradar równo ustawiony na 90km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W tym miejscu robią to chyba celowo, wyskakujesz zza łuku i nie ma czasu na reakcję, jak zobaczysz "żółtka". Niedawno miałem tam 90km/h na liczniku i gość mnie dochodził i też "pstryknęło". Dalej jechał już za mną do Zielonej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Juzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MAGu gdzie taka puszka stoi? Na drodze do Zielonej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?
MAG offline, więc odpowiem. Jadąc z Polkowic do Nowego Miasteczka S3 jest stromy podjazd na Zimnej Brzeźnicy, potem mijamy Miłaków, jest łuk w lewo. Następnie jest łuk w prawo, na górce w lesie i tam stoi "żółty" przed Nowym Miasteczkiem.
Dokładnie tu: https://www.google.pl/maps/@51.68300...JI2_OMLF6Q!2e0

Ostatnio edytowane przez radek70 ; 13-11-2014 o 21:53
radek70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem