Temat: Ceny w ASO
View Single Post
Stary 13-11-2014, 21:01   #36
Magik123
FORD|ZAWODOWIEC

Model: Volvo
Silnik: spalinowy
Rocznik: nie młody
Domyślnie Odp: Ceny w ASO

Cytat:
Napisał TOMAS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewnie, że nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy widziałeś kiedyś w Jumperze V6? A o tym cały czas pisze, widzę ciężko czytać ze zrozumieniem, nie ważne.

Wiedziałem że znajdzie się paru których duma zostanie urażona, bardzo mi z tym źle, nie wiem czy będę potrafił zasnąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., chociaż nie o nich mowa, a później czytamy jak to ASO kogoś orżnęło, zepsuło czy też coś spaprało i nie chce się przyznać do winy. Tego akurat nikt nie zauważa.

Mnie tam ryba czy serwisujesz w ASO czy w stodole, dla mnie rozrząd może Ci zmieniać nawet Babka Gienka z za rogu, ale skoro nie o tobie mowa to po co sie rzucasz? No chyba że jesteś pracownikiem ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zgodzę sie że jak koleś po 10 latach pracy w ASO otwiera własny zakład to jest dobry, bo robi na siebie, w ASO od tłumaczenia i wciskania ciemnoty są goście w garniturkach siedzący za biurkami, mechanicy maja w XXXXXX że coś spaprali, bo tłumaczyć się nie muszą, bo jest kierownik, który jak jest w porządku to przeprosi, chociaż nie słyszałem jeszcze żeby ASO przepraszało.

Byłeś ostrzegany przed używaniem wulgaryzmów itp.
wojtekn

Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 13-11-2014 o 21:06
Magik123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem