Cytat:
|
Czy ktoś wie kto to Altis?
|
No właśnie... Mniej więcej tylu co kto to Atlis...
Niczego nie muszę ściemniać i tuszować, i niczego nie tuszuję. Ja mam jasne diagnozy lekarskie - wstrząśnienie mózgu, odma płucna, złamanie obojczyka, złamanie kciuka. Byłem nieprzytomny co najmniej kilkadziesiąt sekund. Odrobina wiedzy medycznej (patrz m.in trochę wyżej) i wiadomo, że mnie nie ma po co pytać jak było.
Ciebie tym bardziej nie ma co pytać jak było - czerpiesz wiedzę jedynie ze swej fantazji. Danych realnych brak.
A modyfikować posty zgodnie ze stanem faktycznym jakoś wolno... Oczywiście dopóki nie działa prawo Atlisa.
I na koniec zmartwię Cię - niestety nie wjechałem w tę betoniarę dla nabicia Tobie postów. Nie wjechałem w nią także dla fantazji... Nawet nie wjechałem w nią ze złości, że wzięła się znikąd.
To była na oko siedemdziesiąta moja droga K-ce-W-wa-K-ce tym C-maxem w ciągu prawie dokładnie 3 lat jego życia ze mną. I w tym czasie ani razu nawet nie miałem nim okazji zaprzyjaźnić się z nieoznakowanymi kolegami w stosownych samochodzikach na tej trasie. 0 punktów na stanie.
Nie znasz mnie zupełnie, więc ponawiam moją uprzejmą poprzednią prośbę.