View Single Post
Stary 14-11-2014, 21:35   #21
terex78
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: Kuga II
Silnik: 1,6T 180km 4X4 aut.
Rocznik: 2014
Thumbs down Odp: Pojazd niezgodny z zamowieniem

Na teraz sprawa wygląda tak ze przezucaja się wina za ta sytuacje ASO i Iporter czyli FORD,zaproponowałem ze wezme ta Kuge ale jak mi dadza kola zimowe i darmowy serwis przez okres gwarancji. Jednak pan kierownik ASO B.CH Hwalinski OPOLE powiedział ze cena już jest tak naciagnieta ze nie mogą nic się ruszyc ale kontaktowali się jeszcze z importerem i czekaja co importer powie ,czy importer ma jakies rozwiązanie tej sytuacji.Na dzień dzisiejszy ASO powołuje się na jeden paragraf w umowie ze"Importer zastrzega sobie ,bez podania przyczyny zmian w parametrach technicznych i wyposazenia ppojazdu",wiec jestem poważnie ZAWIEDZIONY cała ta sytuacja.4 lata temu zamawiałem TOYOTE i co zamówiłem to dostałem nikt się tam nie zasłaniał kruczkami i obstawieniami w umowie ,cała sytuacja już mnie trochę meczy i już jestem zmeczony FORD-em ,4lata jeździłem TOYOTA z uśmiechem na twarzy a teraz się zapowiada ze zFordem tak nie będzie. W poniedziałek powinna być jakas odpowiedz od importera ale nie spodziewam się zadnych cudów.Kazdy kto to czyta a ma zamiar kupic jakiś pojazd w B.CH Hwalinski Opole to ja nie polecam tego sprzedawcy zamiast jakos znaleźć wyjście z sytuacji tak zebysmy kazda ze stron była zadowolona to u nich słysze tylko NIE NIE NIE.
terex78 jest offline   Odpowiedź z Cytatem