View Single Post
Stary 14-11-2014, 21:45   #82
Atlis
ford::professional

Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Bezpieczeństwo bierne C-max 2008 - dowód empiryczny... (niestety...)

@Undercover - O RLY?

@tedi_k - nie znam Cię, ty nie znasz mnie. Przykro mi z powodu twojego wypadku, jednak z ciekawości zadałem proste pytanie, które rozpętało flame. Ale ostrzegałem, że tak może być, bo te pytanie nie jest wygodne. Przecież jak w ogóle można pytać gościa, który właśnie miał wypadek o takie rzeczy. No coż, nie jestem fanem poprawności politycznej. Przekonał się o tym ostatnio też kolega @Struna , który niestety poległ, dla niego też byłem krzykaczem, teoretykiem ostatecznie też erotomanem (WTF? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nadal nie kumam), bo niestety, miałem rację.

Nie mam ochotę dalej ciągnąć temat, bo odpowiedzi na moje pytanie nie otrzymam, w każdym razię powinno być ono przestrogą dla wszystkich - znaków na drodze się nie ignoruje, bo nie zawsze są tam po to by podreperować komuś budżet lub napakować kieszenie...

PS: zero punktów masz, ale auto skasowane i uszczerbek na zdrowiu przez (prawdopobnie i nie tylko) szybką jazdę i nie uzasadnioną jazdę lewym pasem. Nie wiem, ja chyba jednak wolałbym mieć te punkty.

Ostatnio edytowane przez Atlis ; 14-11-2014 o 21:52
Atlis jest offline   Odpowiedź z Cytatem