View Single Post
Stary 14-11-2014, 22:02   #85
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Bezpieczeństwo bierne C-max 2008 - dowód empiryczny... (niestety...)

Cytat:
Napisał Atlis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... znaków na drodze się nie ignoruje, bo nie zawsze są tam po to by podreperować komuś budżet lub napakować kieszenie...

... (prawdopobnie i nie tylko) szybką jazdę i nie uzasadnioną jazdę lewym pasem. ....
Słowo "prawdopodobnie" widzę zdaje się w Twoich postach po raz pierwszy... Reszta jak zwykle z niezmąconą pewnością swojej racji. Przyjmij wreszcie do wiadomości, że nie wiemy co się stało. BYĆ MOŻE moja prędkość miała jakieś znaczenia a BYĆ MOŻE są zupełnie inne powody zdarzenia. Może gość nie miał świateł pozycyjnych? BYĆ MOŻE jak bym jechał prawym pasem, to gość by mnie zepchnął do rowu i było by jeszcze gorzej? PO PROSTU NIE WIEMY PRAWIE NIC i ferowanie "prawd objawionych" i wyroków w Twoim stylu jest w*rwiające. Po prostu nie masz racji z zasadniczego powodu - nie wiesz jak było a się wymądrzasz. Inni co nie wiedzą jak było co najwyżej czytają, oglądają i całą sprawę traktują jako przestrogę.

Taka była intencja tematu - "nikt nie wie za którym zakrętem czai się jego TIR". Na to pytanie-dylemat nie ma odpowiedzi i Twoje wymądrzanie się nic tu nie wniesie. Co najwyżej podniesie ciśnienie kilku kolegom.

A C-max - zgodnie z tytułem - "dał radę" i uratował mi życie w sytuacji, gdy "mój TIR" właśnie wyłonił się zza zakrętu. Za to będę go pamiętał zawsze i następny będzie na pewno C-max (tyle, że MK2).

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 14-11-2014 o 22:14
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem