View Single Post
Stary 14-11-2014, 22:15   #254
radek70
ford::expert

Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał M.A.G. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
paoloWawa, myślę, że akurat to dobre miejsce na fotoradar - nie widziałeś drogi poprzedzającej ale masz ją opisaną przez radek70 dwa posty wyżej.

Jeśli byś "zapierdzielał" to bardzo łatwo można wpaść w kłopoty - górka ze zjazdem po łuku który widać dopiero jak właściwie się na niego wjeżdża
Powrócę jeszcze na chwilę do w/w fotoradaru. To perfidnie dobre miejsce na to urządzenie. Ktoś kto po raz pierwszy tam jedzie i został wyhamowany na podjeździe przy Zimnej Brzeźnicy (dość stromy) przez ciężarówki do 50/40km/h, następnie je wyprzedził na prostej za nim, to poirytowany chce coś nadrobić, a tu zonk. Dodam, że nie ma tam pasa do wyprzedzania ciężarówek. Ci co tam się przemieszczają wiedzą co mam na myśli. M.A.G-u z tego co wiem, to te pstryknięcia około setki są ostrzegawcze, jak napisał Speedo. Raczej powinieneś spać spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
radek70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem