Cytat:
|
Czy masz soft 20130727 czy 20130110 naprawdę w tym, co chciałem sprawdić nie ma żadnego znaczenia, ponieważ kamera najwyrażniej rejestrowała dane poprawnie.
|
Twoja niezachwiana pewność siebie oraz wiedza oparta tylko na wewnętrznym przekonaniu, "myśleniu poza pewne ramy" i efektach kształcenia podstawowego nie przestanie mnie zadziwiać...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu masz listę (niepełną) możliwych softów tego DVR:
http://dc.p-mc.eu/0801/firmware
Oczywiście nikt nie zabroni Ci wystawienia "świadectwa dziewictwa i bezawaryjnej pracy" dla każdego z tych softów... Moim zdaniem jednak warto zwrócić uwagę na rubrykę "Rating" a w niej ilość opinii ze strzałeczką "w dół"... Powinno to nieco skłonić do dodania zdania "gdyby jednak soft nie okazał się dziewicą i miał dziury, to zjem własny krawat i przyznam się do błędu"... Inaczej każdy Amerykanin zaprowadzi Cię w razie "W" przed sąd i zamiast "zluzować Ci majtki" po prostu je zlicytuje...
A wyśmiewany będziesz dopóty, dopóki będziesz zachowywał się jak arogancki dupek. Odrobina dystansu do własnej "przenikliwej inteligencji" i odrobina wątpliwości "czy aby na pewno mam rację" zwykle znacznie zmniejsza ciśnienie na dodanie do "ignorowanych" takiego geniusza...
Jako żywo pasuje tu znane powiedzonko - "jeśli choć co drugi Twój pomysł wydaje Ci się genialny - to dopij wódkę i idź spać". Tyle, że Tobie KAŻDY Twój pomysł wydaje się genialny... A to już jest ryzykowne dla otoczenia...
Dopij więc swoją wódkę... Ja nie mogę pić.