Siedziałem dzisiaj chwilę i kombinowałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyne co udało mi się osiągnąć to:
- zarejestrowałem w module BT oba telefony
- ten który był rejestrowany jako pierwszy - zawsze jest ustawiony jako telefon główny i łączy się sam z modułem BT.
- ten drugi - aby go uaktywnić - muszę wyłączyć BlueTooth w telefonie numer jeden i wtedy kliknąć "łączenie". Niestety każdorazowo muszę wpisywać kod parowania... co jest totalnie bez sensu.
- kilka razy udało mi się zmienić aktywny telefon z za pomocą menu w radio (oba telefony miały włączony bluetooth, jako pierwsze włączałem go w telefonie nr 1, a następnie w telefonie nr 2) - ale także każdorazowo wiązało się to z wpisywaniem kodu parowania do tego telefonu nr 2
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(( Niestety opcja ta wykonywana z poziomu radia lubi zawiesić cały system, tak że trzeba potem włączać i wyłączać radio, bo nic się nie łączy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na wszelki wypadek do testów użyłem także telefonu z systemem Android - zachowuje się on dokładnie tak samo jak wcześniej testowane Windows Phone
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam jeszcze w szufladzie jakąś Nokię z Symbianem, ale nie sądzę, żeby dała dużo lepszy efekt...
W systemem mam też zapisany na amen jakiś telefon Blackberry 8, podejrzewam, że to jakiś "prezent" od Forda - nie da się go za nic usunąć
Tak czy inaczej - sam moduł fajnie że jest, tym bardziej, że jak rok temu kupowałem to auto, sprzedający zarzekał się, że czegoś takiego nie ma na pokładzie. No ale mogłoby to działać jednak odrobinę lepiej