Cytat:
von_Luka mam podobnie, bo bez ksenonów, ale też "poniemiecki". Założyłem LED'y i w pozycji AUTO śmiga idealnie. Nie muszę pamiętać o światłach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
LED'y podłączyłem w tablicy bezpieczników a nie jak w instrukcji do akumulatora, żeby nie były non-stop pod napięciem. W poz. 0 przełącznika LED'y świecą.
|
OK dzięki wielkie za odpowiedź - sam do podłączania się raczej nie wezmę niestety ;( nie bardzo mam ochotę cosik zjarać..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Nie ma żadnego ale. Ledy podłączyć zgodnie ze sztuką i schematem przełącznik w pozycję auto i działa tak jak chcesz. Oczywiście w pozycji I i II przełącznika będą świecić światła odpowiednio pozycyjne i pozycje z mijania lub drogowymi. Zgasną tylko ledy. Pozdrawiam .
|
Super - dzięki za odpowiedź - no ale z tym przełącznikiem to chodziło mi o stacyjkę a nie pokrętło od świateł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aż tak źle ze mną nie jest żeby nie wiedzieć że jak ustawię pokrętło na pozycji świateł pozycyjnych to włączą się pozycje...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.