Cytat:
Po wysunięciu radia nie znalazłem żadnego wtyku natomiast - od spodu
- po włożeniu głowy pomiędzy nogi pasażerki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i spojrzeniu w kierunku tylnej części radia
to znalazłem nawet trzy ale pomarańczowe - i właśnie tu się zapętliłem
- czy przy klimatronicu nie potrzebuje szukać tego sterowania? czy jednak szukać?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (HELP!) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozostaje mi jeszcze zakupić grzałkę - zamontować ją,
podpiąć i uruchomić/ustawić w ELMconfig - correct?
Pzdr. - von_Luka
|
Wtyczka jest koloru czarnego i ma 2 piny żeńskie ( z czerwoną blokadką przy nich ), powinna znajdować się przymocowana izolacją do wiązki cienkich przewodów idących obok miejsca montażu nagrzewnicy PTC po lewej stronie - tak przynajmniej było u mnie a skoro nie znalazłeś za radiem to i Ty powinieneś ją tam mieć.
Nagrzewnica PTC to świetna sprawa też mam około 10km do pracy i bez niej było by ciężko.
Powodzenia
Reszta jest tak jak piszesz
Na zdjęciu prawy górny róg napis MO to nagrzewnica PTC jej lewy róg, lewy dolny róg fotki to wtyczka - ta część górna to tej której szukasz a dolna to już wtyczka od nagrzewnicy PTC.