Cytat:
|
Nie przez niedzielnych kierowców, tylko przez takich co właśnie chcą tych niedzielnych kierowców "ukarać" i z pianą na ustach wyprzedzić.
Naprawdę wole niedzielnego kierowcę toczącego się 40-50 km, którego mogę sobie 60-70 wyprzedzić, aniżeli ^#$%^& jadącego 200, który myśli ( ma w głowie tylko sobie znany ranking) że jeździ 100 razy lepiej aniżeli inni użytkownicy dróg, bo przegrał 90 godzin w need for speed. Ludzie, pomyślcie troszkę o rodzinach swoich i innych.
|
^#$%^&
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obrażasz wiele osób kolego...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie czytasz ze zrozumieniem tematu...pisaliśmy o wolnym odcinku drogi...gdzie jedziesz sam...gram tylko w GRID
Cytat:
|
Ja w przypadku tediego liczyłem, czy jego GPS działał poprawnie i z jaką prędkością jechał. Tedi nie zaprzeczał, bo twierdzi, że ma amnezję. Na początku napisał, że jechał koło 110km/h i potem dopisał, że chyba, bo nie pamięta.
Tu jest połowa piszących teoretyków, którzy w życiu 200km/h nie je jechali i jeszcze liczą jak to jest hamować z 200km/h do zera... Zupełnie coś innego.
|
@
Atlis
...dalsza dyskusja nie ma sensu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. skoro uważają że niedzielny kierowca wpadający bez zachowania szczególnej ostrożnośći na główną...zajeżdża drogę prawidłowo jadącemu pojazdowi....zabija wszytskich i nawet siebie...a jechał całe 47km/h i on jest lepszy to poddaje się
Pytam kolejny raz...skoro każdy jest taki mądry...i komentuje w taki sposób przekroczenie prędkości to czemu kupujecie auta o pojemnościach 1,6-2,0.....kupcie sobie 1,4 i on 200km/h nie pojedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i opon droższych nie trzeba będzie kupować
Ale spokojnie...obiecuję że do wiosny nie spotkacie mnie na S3 ani innej drodze jadącego powyżej 180km/h....bo założyłem zimówki i już zmniejszył mi się indeks prędkość