View Single Post
Stary 19-11-2014, 12:54   #200
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: 234 km/h po S3

Cytat:
Napisał lotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Tak zombie, nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że w Polsce na autostradzie czy gdziekolwiek indziej ( nawet jak warunki są super hiper) bezpieczniej jest jechać 200 czy lepiej, niż przepisowo. Bo przy 200 jesteś lepiej skupiony. No sorry, ale tego nigdy nie zrozumiem i raczej nikt o zdrowych zmysłach też.
No i ok, ja cię nie zmuszam byś to zrozumiał, ale chociaż odpowiedz na pytanie dlaczego debile z Montany zabijali się tak rzadko ?, podobnie zresztą jak niemieckie oszołomy, którzy chwalą się swoimi wyczynami na autobahnach w setkach tysiącach filmików na YT ?

Bump:
Cytat:
Napisał lotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale widzieliście kiedyś, aby ktoś jechał po autostradzie czy drodze ekspresowej np 50 czy 60? No ja się nie spotkałem. Dla mnie jak ktoś jedzie ( według mnie) ze wolno, to go po prostu wyprzedzam i tyle.
Wyprzedzanie to bardzo niebezpieczny manewr, pamiętaj o tym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 19-11-2014 o 12:58
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem