Tak przeczytałem ostatnie strony tej dyskusji i ja się chyba poddaję. Nie będę komentował osobistych wycieczek
@
lotek
bo szkoda mojego czasu.
Myślę że nie warto z nim polemizować bo on po prostu pewnych rzeczy nie pojmie (chyba że jest trollem), rozmowa z
@
lotek
na temat jazdy 200 km/h to tak jak rozmowa z prawiczkiem na temat seksu - co on może na ten temat powiedzieć? Że jest zły i brudny, a szczególnie ten przedmałżeński.
Może ostatnia próba
@
lotek
:
1) Puławska, Marszałkowska, Zieleniecka, Waszyngtona, Połczyńska, Aleje, Górczewska, Ostrobramska - jedziesz tam zawsze i bezwzględnie max 50 km/h?
Jeśli tak - nie mam więcej pytań. Jeśli nie, też nie mam więcej pytań, bo jesteś wielkim hipokrytą.
Bump:
Cytat:
Na jednej pierwszy czynny MOP pojawił mi się mniej więcej 40 km od zjechania. W Niemczech są stokroć lepsze autostrady a że więcej to chyba wiadomo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
byłeś czy zasłyszałeś? Polskie nowe autostrady mają na pewno takie same a kto wie czy nie nawet miejscami lepsze parametry od niemieckich, na których brak ograniczeń (bo brak bywa też często na dwupasmówkach jak na fragmentach A11).
W Niemczech przerwy między stacjami miewają nawet po 90 km (jak się jedzie od Berlina A11 i A20 na Rostock to na A11 jest znak że następna stacja za 270km), ale to trzeba zobaczyć, a nie gdybać jak się nigdy nie było i myśleć, że tam MOPy są co 1,5km.