Cytat:
Na pewno nauczyli się dobrze i wyczynowo jeździć szkoląc się na autostradach i ekspresówkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A jeśli jechałeś z zawodowym kierowcą 200 lub więcej po polskich drogach to jest to godne potępienia. Chociaż szczerze w to wątpię, zawodowy kierowca tej klasy wie, że taka jazda po drogach cywilnych jest szalenie niebezpieczna. Widziałem kilka wywiadów Pana Kuchara czy Pana Krzysztofa Hołowczyca na temat przekroczeń prędkości. Pamiętaj także, że oni nie mają samochodów seryjnych. Są one przystosowane do zdarzeń, których właśnie nie mogą przewidzieć ( mowa o wyścigach )
|
Wiesz co
@
lotek
.....mi to lotto co Ty wiesz a co nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ksiądz w kościele też mówi jedne...a później słyszymy w tv jak to za chłopców się zabierają....nic nie wiesz i teksty Hołka czy Kuchara....choć Hołek jeszcze jak Cię mogę....Ale jakbyś zobaczył co Kuzaj robi....za mało jeździsz jako kierowca chyba i za mało wiesz. Idealnie pasujesz do profilu głowy rodziny z filmu JOB (z którego wstawiłem link z najlepszymi tekstami gdzieś wcześniej) który własnie jest takim zawalidrogą....stwarza zagrożenie swoją ślimaczą jazdą....jak go ktoś wyprzedzi to już że pirat drogowy....i próbuje wszystkich przekonać do swoich racji i pokazać jaki to on jest driver
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A sprawdzałeś czy masz powietrze w kole zapasowym....ba zmieniałeś kiedyś takie ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.